Forma de Copt cu 16 Orificii Pentru Prajituri in Forma de Nuca SUPER TRENDS®, Manere Din Lemn, Diametru 16 cm, Aluminiu, Gri
Forma pentru prajituri in forma de nuci
• Diametru forma: 16 cm
• Contine 16 forme de nuci, egale ca marime (aprox. 3.3 cm x 2.6 cm).
• Greutate 900 g
• Cele doua palete pot fi curatate rapid si usor.
• Forma este confectionata din aluminiu dur.
• Se pot folosi pe aragaz sau plita electrica.
• A nu se folosi pe plita cu inductie.
Inainte de folosire trebuie introdusa in apa fierbinte pentru a elimina impuritatile si pentru a inchide porii.

MATERIAL: Forma pentru biscuiti in forma de nuca este fabricata din aliaj de aluminiu de calitate si lemn. Partea din aliaj de aluminiu are o buna conductivitate termica, asigura o incalzire uniforma pentru ca fiecare biscuit sa fie copt constant si sa aiba o forma buna. Manerul din lemn, cu o suprafata neteda si fara aschii, este confortabil de tinut in mana si protejeaza impotriva arsurilor.
DESIGN CU 16 CAVITATI: Forma are 16 cavitati in forma de nuca, proiectate cu atentie pentru a realiza biscuiti, bomboane si produse de patiserie in forma draguta de nuca. Formele si dimensiunile sunt ideale pentru a satisface nevoile diferitelor ocazii.
DIMENSIUNE POTRIVITA: Forma are dimensiunile de 400 x 165 x 40 mm, o marime potrivita care nu ocupa prea mult spatiu pe aragaz. Permite coacerea mai multor biscuiti simultan, eficient si cu efort minim. Designul lat al formei o face usor de utilizat.
USOR DE CURATAT: Suprafata neteda si plata a formei nu permite lipirea resturilor de alimente. Se curata usor cu apa sau cu o carpa umeda. Manerul din lemn este detasabil, ceea ce permite o curatare si uscare temeinica. Designul compact permite depozitarea usoara.
APLICATII MULTIPLE: Forma pentru biscuiti in forma de nuca este multifunctionala. Este proiectata sa combine robustetea metalului cu frumusetea lemnului, avand un aspect placut, adaugand stil bucatariei tale.
Instructiuni pentru prima utilizare:
Inainte de prima folosire, forma trebuie pregatita corespunzator pentru a-i asigura durabilitatea si o utilizare eficienta:
1. Spalati bine forma de prajituri.
2. Ungeti interiorul cu unt, untura sau ulei alimentar.
3. Asezati forma pe sursa de caldura (preferabil flacara aragazului).
4. Dupa ce grasimea s-a incins bine, luati forma de pe foc si lasati-o sa se raceasca.
5. Stergeti bine interiorul cu o carpa sau prosop uscat.
6. Repetati procesul pana cand suprafata interioara capata o nuanta mata de argintiu. In starea initiala, forma este lucioasa – aceasta transformare indica ca este pregatita pentru gatit.
Important: primul rand de prajituri se arunca intotdeauna, pentru a elimina eventualele reziduuri din procesul de tratare termica initiala.