Reduceri de Cantitate | ||||
---|---|---|---|---|
De la | Discount | Pret / buc | Economisesti | |
2 Buc | -5% | 95,00 Lei | 10,00 Lei | + |
4 Buc | -10% | 90,00 Lei | 40,00 Lei | + |
6 Buc | -15% | 85,00 Lei | 90,00 Lei | + |
In acelasi timp, puteti prepara:
• 2 jumatati de floare
• 2 jumatati de coaja
• 2 jumatati de con
• 4 jumatati de ciuperca
• 2 jumatati de ghinda
Fursecurile pot fi coapte atat pe aragaz, cat si pe plita electrica.
CARACTERISTICI GENERALE:
• Tip forma prajituri: asortate
• Material: aliaj special de aluminiu alimentar
• Design forma: solid
SPECIFICATII SUPLIMENTARE:
• Material maner: bara de otel cu manere din lemn
• Diametru suprafata de lucru: 160 mm
• Grosime: 40 mm
• Dimensiuni totale: 390 x 160 x 40 mm
• Greutate: 980 g
• Producator: Lasunka
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE (PRIMA FOLOSIRE):
Inainte de prima utilizare, este obligatoriu sa efectuati urmatoarea procedura:
1. Spalati bine forma de prajituri.
2. Ungeti interiorul cu unt alimentar, untura sau ulei.
3. Asezati forma pe sursa de caldura (preferabil flacara aragazului).
4. Dupa ce uleiul sau untul s-a incins bine, luati forma de pe foc si lasati-o sa se raceasca.
5. Stergeti bine interiorul cu un prosop sau carpa uscata.
6. Repetati procedeul pana cand interiorul formei capata o nuanta mata de argintiu (nu lucioasa, asa cum este cand o primiti noua).
Atentie: Primul rand de prajituri se arunca intotdeauna.